Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Beak> και Mount Kimbie, την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Published: April 26, 2024

 

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Beak> και Mount Kimbie, την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Το συγκρότημα του Geoff Barrow, των μοναδικών Portishead, και το λονδρέζικο γκρουπ που έχει παραμείνει στην πρώτη γραμμή του βρετανικού underground εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα πλαισιώσουν τους Massive Attack σε μια από τις πιο απολαυστικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

 


 

Οι Beak> αυτή τη στιγμή αποτελούνται από τον Geoff Barrow των Portishead, τον Will Young, μπασίστα του Robert Plant, και τον Billy Fuller aka Moon Gangs. Με επιρροές που ξεκινούν από το krautrock και φτάνουν μέχρι την πειραματική/ηλεκτρονική μουσική, οι Beak> κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους το 2009, το οποίο ξεχώρισε χάρις στον αυτοσχεδιαστικό του χαρακτήρα.

Έκτοτε, έχουν ηχογραφήσει άλλα δύο studio albums, έχουν υπογράψει το soundtrack για το ψυχολογικό δράμα “Couple In A Hole”, του Βέλγου σκηνοθέτη Tom Geen, και έχουν κυκλοφορήσει μια σειρά σπουδαίων single όπως τα “Sex Music”, “The Meader” και το πιο πρόσφατο “Kosmik Musik”, το οποίο συνόδευε το sci-fi graphic novel των Joe Currie και Ben Wheatley.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική, κερδίζοντας επάξια φανατικό κοινό και τη φήμη μιας σπουδαίας live μπάντας που σε κάθε της εμφάνιση παρουσιάζει κάτι τελείως διαφορετικό.

Follow Beak>:
Facebook
Instagram
X
Spotify

 



 

Οι Mount Kimbie δημιουργήθηκαν το 2008 στο Λονδίνο από τον Dominic Maker και τον Kai Campos και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχουν δημιουργήσει έναν τεράστιο κατάλογο με την πιο καίρια και επιδραστική μουσική που έχει βγάλει η πάντα-ανήσυχη σκηνή της αγγλικής μεγαλούπολης.

 

Από το ντεμπούτο τους, “Crooks & Lovers”, το οποίο βρέθηκε σε περισσότερες από 30 λίστες με τους κορυφαίους δίσκους της περασμένης δεκαετίας (συμπεριλαμβανομένων των Pitchfork, Mixmag, Resident Advisor και ΝΜΕ), μέχρι το “The Sunset Violent” που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες, το συγκρότημα εξελίχθηκε από ένα από τα κορυφαία ονόματα της βρετανικής ηλεκτρονικής μουσικής σε ένα από τα πλέον πρωτοπόρα συγκροτήματα του σύγχρονου indie.

 

Με τους μακροχρόνιους συνεργάτες τους, Andrea Balency-Béarn και Marc Pell, να είναι πλέον επίσημα μέλη του γκρουπ, οι Mount Kimbie έρχονται στην Πλατεία Νερού για να παρουσιάσουν την περιπετειώδη μουσική τους και μαζί με τους Massive Attack και τους Beak>, να μας χαρίσουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

 

Follow Mount Kimbie:

 

Official Website
Facebook
Instagram
X
YouTube
Spotify



 

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 58€ και για περιορισμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

 

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 175€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

  • Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
  • Open-bar
  • Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο
  • Ιδιωτικό parking
  • Ξεχωριστές τουαλέτες
  • Αναμνηστικό δώρο

Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και μια ειδική προσφορά του Release Athens 2024, για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του φεστιβάλ, επωφελούμενοι από μία σημαντική έκπτωση:

Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie (17/7, Πλατεία Νερού) + Duran Duran, SOFI TUKKER & more tba (18/7, Πλατεία Νερού) προς 110€ (κέρδος 21€) [link εδώ]

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 211770000

Online / releaseathens.gr + more.com

Φυσικά σημεία: https://www.more.com/el/physical-spots/

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

Follow Release Athens:

 

Official Website
Facebook
Instagram
TikTok
YouTube
Spotify

The post Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Beak> και Mount Kimbie, την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. appeared first on Rock Overdose / Rock - Metal Music.

Rock / Metal / Alternative
follow us on Twitter      Contact      Privacy Policy      Terms of Service
Copyright © BANDMINE // All Right Reserved
Return to top